CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 30 juli 2009

Knutseldag!

Vandaag is Marijke gezellig geweest! We hebben heerlijk zitten prutsen. Marijke heeft een Prima-flower-flesje opgepimpt. We hebben ook allebei onderstaand label-envelopje gemaakt.


Papier van Chatterbox, bloemetje van Prima, 't takje is geponst met de McGill pons. De rand is met de Doily Lace pons gemaakt. 't Stempeltje "Just for you" is van Hero Arts.
Het was tijd om eens wat restjes op te maken uit de restjesmap. Onderstaande kaartjes zijn allebei met een restje designpapier gemaakt, het cardstock kwam ook uit de "moet-op-stapel" ;-).


Het stempeltje is van Imaginisce, en is ingekleurd met Derwent.
Nu zit Ineke hier, is ook lekker bezig met een kaartje. Hoop vanavond nog 2 kaartjes af te maken waar ik vanmiddag aan begonnen ben!

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!

zaterdag 25 juli 2009

Heb de smaak weer eens te pakken.....

...en dat leverde gisteravond de volgende twee kaartjes op:


Allebei het zelfde, maar toch verschillend!
Papier is van Creative Café, bloemen van Prima. Tja, en nu ik de kans heb móést ik natuurlijk de Doily Lace nog even gebruiken!

Deze lijkt er op het kaartje uit de vorige post. Materialenlijst is dan ook het zelfde!

Dit kaartje is met de sketch van MojoMonday gemaakt. Marijke had de sketch geprint, we zijn er donderdagavond allebei mee aan de slag gegaan. Papier van Chatterbox, stempeltje van Penny Black, bloemen van Prima. De knoopjes en het labeltje zijn op Chatterboxpapier gestempeld met een stempeltje uit de nieuwe stempelset van de Cards Only.

Leuk dat je kwam kijken op mijn blog!

Weer twee kaartjes!

Nummertje één staat bij collega Koen op het dressoir: een verhuiskaartje!
Koen en Marjan waren al even verhuisd, maar op de laatste schooldag hielden zij een soort "open huis". Dit was tevens de "eindejaarslunch" voor alle collega's. Marjan heeft er superveel werk van gemaakt.....het was heerlijk!!! Marjan, nogmaals de complimenten!

Het idee komt uit de Cards Only kit "Fleurig Kraft". Het is allemaal Bazzil-cardstock, de huisjes zijn uit een vel van FancyPants geknipt. Voor het eerst heb ik m'n kurk uitgeprobeerd (te krijgen bij Scrapdelight) en door de BigShot heengehaald met de alfabet stans van Sizzix. Marijke was zo lief om me haar Martha Steward-pons (Doily Lace) te lenen, dus daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt!

Dit kaartje is naar een jarige op weg gegaan: Agitte van het Art Specially-forum!
Papier van Chatterbox, Magnolia ingekleurd met Derwent, knoopje van Maya Road en de tekststempel is van HeroArts. Natuurlijk mag m'n McGill takje niet ontbreken!

zondag 19 juli 2009

Paper and Pictures

Vandaag heb ik samen met m'n nichtje Arrianne bij Paper and Pictures genoten van een superleuke kaartenworkshop en de uitverkoop!

Bij de workshop "A postcard from...." hebben we deze twee kaarten gemaakt. De postcard-stempel mochten we mee naar huis nemen! Super!


Ennn......natuurlijk moest er ook nog even geshopt worden!

Eindelijk....heb ik de McGill-pons met het takje in huis!!! Ben er superblij mee, hij stond al een hele tijd op m'n verlanglijstje. Twee setjes craft-kaarten met enveloppen, het setje stempels hoort bij m'n abonnement op de Cards Only ;-), 3 setjes roosjes, paarse knoopjes en 2 kantjes.

Ik ben om......ga voorzichtig (hahaha) aan de Jillibean Soup beginnen! Hoor iedereen vol lof over dit nieuwere merk.....ik ga 'm ook eens uitproberen. Vanwege de mooie kleuren heb ik voor de Minestrone lijn gekozen.

Bo Bunny mag niet ontbreken! 3 Papiertjes om m'n ene lijn compleet te maken (Alyssa), en 6 papiertjes van een andere lijn (Abbey Road).
Ook de cardkit "Fleurig Craft" sprong zomaar in mijn winkelmandje! (niet op foto)
Om de dag af te sluiten heb ik heerlijk gegeten bij de Wensput (tussen Doorn en Driebergen): een pannenkoek met stoofpeertjes!!

woensdag 15 juli 2009

En nog een opdracht!

Ook collega Corry had nog een kaartje nodig. Deze heb ik voor haar gemaakt.


Papier van American Crafts. Magnolia is ingekleurd met Derwent. De stempel "it's a girl" is van KaiserCraft.

In opdracht

Maandag kreeg ik een opdracht van een collega: "Kun je een kaartje maken die voor de MBO-V is geslaagd?" Tuurlijk kan dat!
Alleen.....had ik even geen passend Magnoliaatje..... Gelukkig heeft Marijke een heeeeeeleboel Tilda's en Edwinnetjes, dus van haar kreeg ik onderstaand Tilda-tje! ;-)

Papier is van Making Memories, het roze papier heb ik door de BigShot heen gehaald met de d'vine swirls-mal van CuttleBug. Het kleine rondje is met de kleinste Nestabilitie gesneden door de BigShot. Stempeltje "Congrats!" is van HeroArts. Tilda is uiteraard gekleurd met Derwent Coloursoft.

Marrianne was helemaal blij met dit kaartje!

donderdag 9 juli 2009

Test, 1,2,3, test...

Ik zag op het blog van angelique (http://www.scrapping-angel.blogspot.com/) een hele leuke handtekening..... Heb het maar eens gewaagd.....hopelijk doet 'ie het!!
Dusse....Test!
Angelique, dank je wel voor de "tip"!

dinsdag 7 juli 2009

Patchwork!


Een kaart die ik al een tijdje geleden gemaakt heb. Het kaartje is geïnspireerd door een kaart die bij Paper and Pictures gemaakt is tijdens het Magnolia Event.
Magnolia stempel, ingekleurd met Derwent. De kleine stukjes zijn van (ik geloof...) Creative Café. Cardstock alle 3 van Bazzil, de donkeroranje komt uit de Bling collectie.

zondag 5 juli 2009

Magnolia en MME


Dit kaartje is het resultaat van een avondje hobbyen met Ineke, Marijke en Liesbeth.
Gemaakt met My Minds Eye-Garden Party en natuurlijk een magnoliaatje. Stempel is ingekleurd met Derwent Coloursoft. Het tekststempeltje (Hero Arts) staat in een nestabilitie-rondje!

En nog één....


En nog een klein simpel kaartje.....Stempel van Vielsiedig Verlag, de scalloped cirkel is met de Silhouette uitgesneden. Het zwarte randje is van ColorCore, met de BigShot ge-embossed met een strip-embossingfolder uit de serie "Just My Type" van Cuttlebug.

Klein kaartje

Voor het eerst mijn Nestabilities gebruikt! Het stempeltje is van Vielsiedig Verlag, ingekleurd met Derwent Coloursoft. Het randje is geëmbossed met een embossing-strip uit de serie "Just my type" van de Cuttlebug, dit kan natuurlijk ook door een stripje papier door de Swiss Dots mal te halen.

Geslaagd!

Dit kaartje is naar Jan gegaan, mijn neef(-je) die geslaagd is voor 't VWO.

Stempel (uiteraard!) van Magnolia, ingekleurd met Derwent. Papier is van BoBunny, en het groene gedeelte is met een embossingmal van de Cuttlebug bewerkt. De tekst heb ik met een Crafters Workshop stencil "geschreven".

Big Shot eindelijk in huis!

Na lang wachten kreeg ik 2 weken terug eindelijk mijn Big Shot afgeleverd!!! Heb 'm gekocht bij Scrapdelight.

Michelle: bedankt voor de goede service!! Ze kreeg de shots maar niet geleverd....erg lastig voor de klant maar ook voor haar natuurlijk! Toen ze eindelijk binnen waren, heeft ze me speciaal gebeld om te zeggen dat ik 'm kon bestellen!! Super!!



Natuurlijk gelijk een kaartje in elkaar gezet: