CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 6 november 2008

Over kiezen, kronen, Tessa, en een boete...

Vorige week dinsdag:
Ik blijf toch last houden van een reeds zenuw-behandelde kies, had ook een dikke wang...toch maar naar de tandarts dan. Die verblijdde mij met het nieuws dat die kies (net een enorm bedrag aan gespendeerd voor die zenuwbehandeling grrrr) eruit moet. Ok, niet leuk, maar wat moet dat moet. Afspraak gemaakt voor vandaag om de bewuste kies te trekken.

Afgelopen vrijdag:
Zit te ontbijten, en voel wat raars....heb ik echt een enorm stuk kies/vulling (was niet echt te definiëren) in mijn hand. Wel verdorie.... Dit stuk komt van een kies af die al een keer of 10 is gerepareerd. Shit. Moest natuurlijk nog gaan werken, maar kon de tandarts pas om 9 uur bereiken. Werk gebeld, kreeg toestemming om thuis te blijven tot ik wist wanneer ik bij de tandarts terecht kon.
Om 9.00 uur heb ik de assistente aan de lijn: "Je kan om 13.50 uur terecht, meer ruimte hebben we niet!" Wel %^$.... da's toch geen tijd?!?! Wederom met m'n werk gebeld. Kreeg vrij van mijn baas (Nogmaals bedankt Koen!!) om gewoon rustig naar de tandarts te kunnen gaan zonder heen en weer te moeten rijden.
Om 13.20 vertrokken naar Roosendaal. Kan ik mijn auto niet kwijt...tja, dan maar op het gedeelte waar je betalen moet. Voor een uur in de parkeermeter gegooid, moet lukken dacht ik zo. Niet dus. Ik zit pas om 15.05 uur in de stoel, en ben om 15.15 uur klaar. De conclusie van de tandarts: "Ik doe er wel een noodvulling in, maar die kies zal toch ook getrokken moeten worden!" Eehh..is er echt geen andere oplossing?? Kwijt is toch immers kwijt...
Nou ja, denken we nog wel over na, ik ga NU naar mijn auto, want ik had tot slechts 14.50 uur parkeertijd.
3 Keer raden: een boete van € 50,00... Ach ja, kon er ook nog wel bij. Ik was gelukkig nog niet sjagrijnig!

Zaterdagochtend:
Ik zit te ontbijten. En heb -uiteraard- de noodvulling in mijn hand. Zo. Toch een dure noodvulling! Zit ik weer met een zenuw die bloot ligt. Lekker is anders zeg maar... Nou ja, dan maar heel goed uitkijken wat ik doe...want nu kan ik niet bij de tandarts terecht...

Maandagavond:
Ik open (zoals een keer of 5 per dag) de site van Tessa Tegendraads. En zie....dat.... de winkel gaat sluiten!!!! Potverdikkie! Op vrijdag na mijn werk bij Tessa een bakje thee doen is een rustpuntje in de week! Bij wie moet ik nu een bakje thee doen op vrijdag??? (en lekker shoppen?????) Maar... ik bewonder Tessa om het feit dat ze (weer) voor haar gezin kiest! Een winkel hebben kost nu eenmaal veel tijd. Goede beslissing hoor Tessa!! (Maar ik ga je wel missen!)

Vandaag, donderdag:
Om 15.30 afspraak bij de tandarts.
Dit keer hoef ik gelukkig minder lang te wachten...ben om 15.45 binnen. Nog overlegd over trekken v.s. niet trekken van die laatste kies... wel kroon / geen kroon.... Ik ga erop gokken:
De tandarts heeft vandaag alleen de eerste kies getrokken, de laatste gaat hij zenuwbehandelen. Als alles goed gaat komen op die kies en die ernaast een kroon, en op de lege plek een brug... En nu maar duimen dat alles goed gaat!!!
Ik heb nu dus echt een enorm gat tussen die 2 kiezen zitten. Met de pijn valt het gelukkig mee (of zou dat een prettig effect van de Ibuprofen zijn...?)

3 opmerkingen:

Ilona zei

Jeemig Xandra, ik dacht dat ik en vervelende week achtr de rug had, maar ik ben nu weer helemaal heppie ;-) Heeft je rotweek toch gunstige bij-effecten, zullen we maar zeggen, hihi.

Annelies zei

Oh jeetje... heb jij even pech met je kiezen enzo... Daar zul je idd wel heel erg van balen!

Groetjes,

Annelies

Angélique zei

Balen zeg allemaal met die kiezen!
En ook heel vervelend hoe dat allemaal loopt. Kan mij de frustratie goed voorstellen. Enneh... andere tandarts?? Is dat geen optie??
Want is toch wel heeeeeeeeeeeel erg vervelend dat je continu terug moet...
Sterkte!