CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

dinsdag 9 december 2008

Nog een paar kerstkaartjes

Van Adriënne heb ik voor mijn verjaardag de HotFix gekregen! Daar moest uiteraard mee worden gespeeld!


Een kaartje met Magnolia-stempel en BasicGrey papier (Dasher). De ronde tekststempel is van Penny Black.Het hartje van het bloemetje is ook met de HotFix gedaan: eerst een gaatje gemaakt met m'n nieuwe Crop-a-Dile (van schoonmama gekregen!!), toen een eye-let erin geprutst, en vervolgens het steentje er in gesmolten. 't Is even wat pruts-werk, maar dan heb je ook wat!


En nog een.... wéér BasicGrey papier (nu Fruitcake) en een Magnolia.Het witte bloemetje is van Imaginisce. Zat bij de bestelling van CreatiefScrapwork die ik vandaag binnen kreeg. Goede service trouwens: bepaald papier was op, en ik mocht kiezen of ik deze vellen wilde annuleren of vervangen door ander papier. Dit gisteren doorgegeven, en vandaag in huis! Super!
Het hartje is een hot-fix-steentje. De groene blaadjes zijn van Prima.

Deze supergave label-stempel komt uit een set workshopstempels van Tessa. Deze mocht ik overnemen van haar! Nogmaals dank!
Het labeltje is gestempeld met Distress-ink, kleur Pine-needles (in 't echt is 'ie wat donkerder hoor!)En de laatste...en... alwéér Magnolia in combinatie met Basic Grey (Figgy Pudding)!
Hier heb ik iets nieuws uitgeprobeerd: m'n eigen glimmermist gemaakt!! Echt gaaf..en heel simpel! (en goedkoop hahaha) Men neme bruine en oranje ecoline, een heel klein schepje perfect pearls en wat water. Dit doe je allemaal in een MiniMister.....en Voilà!! Klaar is je glimmermist. En staat je de kleur niet aan, dan kan je er altijd wat bruin / oranje of wat dan ook bij doen!
De glimmermist is hier verwerkt op de oranje bloem en de groene achtergrond achter de Magnolia.

Verder is er hier weinig te melden.
Robert en ik hebben onze verjaardagen gevierd. 't Was lekker rustig!
Ik ben verwend met een stel oorbelletjes, de HotFix, de Crop-a-Dile en nog wat scrap-papier en ColorCore. Door onze vrienden zijn we uitgenodigd om mee naar de kerstmarkt in Aken te gaan, dus wij zijn zaterdag lekker weg!

Groetjes!

Xandra5 opmerkingen:

Marijke zei

Ze zien er echt super uit!
Misschien tot morgen, dan kom ik ze in het echie bewonderen!!

natacha zei

leuke kaartjes
groetjes natacha

Sandra zei

Erg leuk!

Tessa Tegendraads zei

Geweldige kaartjes!!
Ik mis je best wel hoor, nu de winkel weg is... :-(

Fijne kerstdagen

XX Tessa

Anoniem zei

Hoi Xandra kom ff op je blog kijken,wat een supermooie kaartjes,vooral de bovenste vind ik super,groetjes Joke.