CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zaterdag 5 september 2009

Leuk nieuws: mijn eigen webwinkel!!!

Soms wordt mij gevraagd: "Verkoop jij je kaarten ook?". Dan krijgt de vrager mijn kaartenbak in handen geduwd en kan naar hartenlust kaartjes uitzoeken. Maar ja, die bak heb ik natuurlijk niet altijd bij me. Dus ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn "kaartenbak" voor iedereen zichtbaar te maken. Iedereen heeft immers wel eens een kaartje nodig en een handgemaakt kaartje is misschien net wat leuker dan een kaartje bij de V&D, boekhandel of Action vandaan. Daarbij blijf ik alsmaar kaartjes maken, en tja, die kaartenbak is ook echt wel een keer vol!

Na wat heen en weer surfen op internet kwam ik op de volgende oplossing: Ik open een webwinkel waar iedereen toegang tot heeft. En dus mijn kaarten kan bestellen! Zo is iedereen geholpen: ik heb weer ruimte om een nieuwe kaart te maken, en de klant heeft een unieke handgemaakte kaart voor welke gelegenheid dan ook!

De naam voor mijn webwinkel was snel gevonden: "Handmadebyxandra". Deze "slogan" zet ik sinds jaar en dag op de achterkant van de kaarten die ik maak. Voor mij staat deze slogan voor het feit dat ík de kaart gemaakt heb, dat de kaart uniek is, en dat er met liefde en plezier aan de kaart gewerkt is met kwalitatief goed materiaal.

De afgelopen weken ben ik bezig geweest met mijn winkel te vullen. Er staan nu 40 kaartjes in, en er zullen regelmatig kaartjes bijkomen. Het bestellen gaat eenvoudig: Onder de pagina "kaarten" zijn een aantal sub-pagina's aangemaakt. Zo kun je makkelijk kiezen voor de gelegenheid die je op dat moment nodig hebt. Klik de kaart aan die je wilt hebben. Bij "meer informatie" staan de specificaties van de kaart. Zoda je op de knop "bestellen" klikt, zit de kaart in je winkelmandje en kun je de bestelling afronden of verder winkelen. Vul alle gevraagde gegevens in, en de bestelling is geplaatst!
Wacht altijd met betalen tot je de definitieve factuur ontvangen hebt! Ik moet namelijk eerst zelf de verzendkosten berekenen. De betalingsgegevens staan ook in deze factuur vermeld. Omdat er van elke kaart maar 1 uniek exemplaar is, kan het zijn dat de kaart van je keuze uitverkocht is. Dit zal ik uiteraard zo snel mogelijk laten weten. Je mag dan altijd een vervangend exemplaar uitzoeken. De kaarten worden naar je verstuurd in een grote bubbeltjes-envelop wat de kans op beschadiging zo klein mogelijk maakt.

Maar....genoeg gepraat nu. Ik zou het leuk vinden als je een bezoek brengt aan mijn winkel! Deze is vanaf vandaag geopend en te vinden op de volgende site:

Bij de opening van mijn winkel hoort natuurlijk ook een leuke openingsactie:
Tot 20 september geldt: 5 kaarten voor de prijs van 4!! (let op: de goedkoopste kaart is gratis. Deze actie wordt niet automatisch verwerkt. Wacht altijd met betalen tot je de de definitieve factuur met het juiste bedrag en de verzendkosten hebt ontvangen! Deze ontvang je nà de orderbevestiging!!)

Alvast bedankt voor je bezoek en bestelling! Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik die uiteraard graag!

1 opmerking:

Marijke zei

Hey Xan,

Gefeliciteerd met de opening van je webwinkel :-)
Ik hoop dat je veel kaartjes mag verkopen, hihi!

Veel liefs!