CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

maandag 1 april 2013

Letterbak SAL update april

Hallo allemaal!
Hier is dan eindelijk mijn eerste update van de Letterbak SAL. Na twee weken de griep, vervolgens twee weken hiervan bijkomen en daarna weer verschrikkelijk verkouden te zijn geweest ben ik nu eindelijk weer opgeknapt.
Goed. Genoeg geklaagd!

Nu dus eindelijk een update van de letterbak. Althans...update...dit is het eerste wat ik ervan laat zien! We zijn met zijn vijven bezig aan dit letterbakken-project. We hebben een mooie kast op Marktplaats gescoord, waar 6 letterbakken in zaten. De letterbakken zijn op 5 verschillende adressen gestationeerd, en de kast eromheen heeft ook een nieuw liefhebbend huis gevonden: bij mijn zus. Zij heeft sinds kort een nieuw huisje, en de kast paste daar perfect!

Dit is mijn letterbak:

  Photobucket Pictures, Images and Photos
Ik borduur op wat bruinig kaaslinnen van Permin of Copenhagen, 6 steken per centimeter. Ik heb gekozen voor het gemeleerd rode garen van DMC, kleur 115.
Over het eerste lapje wat al in de bak zit was ik nog niet tevreden, dus ik heb een vervangend lapje gemaakt. Dit is beter in proportie, dus gaan we op deze voet verder!

Photobucket Pictures, Images and Photos

Als basis heb ik het alfabet genomen uit de RedWhiteSweetie Sampler 1892, deze is hier te vinden. In eerste instantie was het alleen een merklap, inmiddels is er een uitbreiding bijgekomen met een Multiplication Chart. Zonder vind ik 'm mooier ;-)
De randjes komen uit een boek. Zal de volgende keer de titel even opzoeken.

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!

Liefs,
 

4 opmerkingen:

De borduurvrouw zei

Hoi Xandra, Leuk om te zien welke stof en garen je hebt gekozen. En niet ver??? Je hebt in alle vakjes al piepschuim op maat gemaakt, dat schiet lekker op. Groeten, Nienke

Guusje, zei

Wat een mooie keuze heb e gemaakt en wat leuk dat er meer meedoen. Veel plezier met de volgende borduurtjes.

Anoniem zei

Xandra,
Wat heb je een leuke oplossing gevonden voor je letters.
Staat mooi met het verlopend garen en leuk die verschillende randjes.
groet van Mieke

Marja zei

Leuk om ook van jou iets te zien. Het begin ziet er veelbelovend uit. Veel succes ermee!