CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

woensdag 10 februari 2010

Bad bad blogger....

Geen zin, geen inspiratie, drukte thuis en op school..... de afgelopen maanden heb ik geen enkel berichtje getypt! Een grote schande! Ik beloof het goed te maken, zeker nu Adriënne in Australië zit en toch moet kunnen zien wat ik aan 't fabrieken ben geweest.

Na een enorme pruts-dip - voelde me Doos Inspiratieloos - heb ik wel weer het een en ander uit mijn handen gekregen hoor. Maar wat 't belangrijkste was: ik wist heel goed waar die pruts-dip vandaan kwam!
In de herfstvakantie (in Spanje) zijn we er namelijk achter gekomen dat ik zwanger ben!!!!! 't was best spannend, zo'n Spaanse zwangerschapstest, maar ach, 't is gelukt zullen we maar zeggen! Na wat onzekerheid en een paar echo's zijn we de weken erna gerustgesteld: alles picobello in orde met de kleine!
Ons "Frutje" (werknaam bedacht door Ineke) zou rond 1 juli ter wereld moeten komen. Dat wil dus zeggen dat ik morgen 20 weken zwanger ben en dus op de helft zit!

Maar goed, nog even showen wat er zoal uit mijn handen is gekomen. Al deze kaartjes staan uiteraard ook in mijn webwinkel.


Een verjaardagskaartje voor een jongen / man. Was in mijn winkeltje nogal een gebrek aan! Papier van My Mind's Eye, Edwin is ingekleurd met Derwent. Het label-stempeltje is van Hero Arts.
Papier, bloemen en brads van Bo Bunny. Tilda (dank je wel, Marijke!!) is met Derwent ingekleurd.

Ook dit papier is van My Mind's Eye. Tilda ingekleurd met Derwent, het tekststempeltje is van AudDesign.

Een felicitatiekaartje met papier van October Afternoon (Farm Fresh). Tilda is ingekleurd met Derwent.

Ook dit kaartje en het volgende kaartje zijn gemaakt met papier van My Mind's Eye (zou ik er wat mee hebben misschien?). Tilda ingekleurd met Derwent, de rand- en hoekpons is van Martha Stewart, bloemen van Prima.

Natuurlijk de Derwentjes gebruikt voor het kleurwerk, bloemen van Prima, takjespons is van McGill.

En dan de laatste: een bedankt-kaartje. Dit keer met een stempel van Penny Black, ingekleurd met Derwent. Papier is van Autumn Leaves (foof-a-la), tekststempeltje van Hero Arts. Bloemen van Prima, takjespons van McGill.
Nou, dat was 't weer eens even, inmiddels is het bedtijd!
Bedankt voor het komen kijken!

Groetjes,

3 opmerkingen:

Annelies zei

Gefeliciteerd met je zwangerschap!! Ik weet dat je er al een tijd mee bezig bent, dus ik ben echt heel blij voor je!! Ik hoop dat alles goed gaat en dat je je goed voelt!

Groetjes,

Annelies

Marijke zei

Jeej, eindelijk ben je weer aan het bloggen!!
Je kaartjes zien er weer goed uit, maar dat wist je natuurlijk al ;-)

Veel liefs

Els zei

Jee Xandra wat maak jij mooie kaartjes. Leuk hoor. en ook leuk dat je een blog hebt.
Groetjes van Els