CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

dinsdag 13 juli 2010

Even voorstellen


Ik ben David (doopnamen: David Robert)!
Ik ben geboren op 7 juli, om 2 voor half 1 's middags. Mama had niet veel tijd nodig, slechts 7 uurtjes! Ze zeggen dat dat heel snel is voor een eerste kindje.
Ik woog 3645 gram, en inmiddels zit ik bijna weer op mijn geboortegewicht. Papa, mama en kraamhulp Lian zijn dus hartstikke tevreden over mij.
Drinken kan ik als de beste bij mama, gezellig en nog lekker ook! Slapen doe ik het liefst bij papa en mama in bed op mijn verzorgingskussen, maar ik heb ook al laten zien dat ik in mijn eigen bedje kan slapen. Papa en mama vonden dat heel knap van mij. Afgelopen nacht heb ik toch weer lekker bij papa en mama gelegen, want ik had last van darmkrampjes. Gelukkig weet mama hoe het is om pijn aan de darmen te hebben, dus houdt ze veel rekening met mij. Papa en mama doen alles om mij te troosten als ik weer krampjes heb. Ze zijn superlief voor mij!

Ik ben er de reden van dat mama al lang niet meer geblogd heeft. Ze had er niet veel tijd meer voor. Mijn kamer moest immers af, en mijn geboortekaartjes ook. Tante Tamara, en mijn theetantes Marijke en Ineke hebben daar aan meegeholpen, echt lief van ze!

Inmiddels begin ik weer wat honger te krijgen, dus ik ga stoppen met schrijven. Dan kan ik weer even bij mama aan de borst!

Groetjes,

David

7 opmerkingen:

Marja zei

Wat een prachtig kind en wat een leuk verhaal heb je geschreven.
Mijn felicitaties voor jullie allebei en geniet lekker van dit kleine mens, want het is zo voorbij.

Groetjes Lenet zei

wat een lieverd!!!
gefeliciteerd en heel veel plezier en geluk samen

celia zei

Een dikke proficiat met je hele lieve zoon David. Hij draagt dezelfde naam als onze oudste (26).En hij was altijd een schatje...ik wens jullie heel veel succes en een fijne toekomst tesamen!Veel liefs,Celia.

Scrapdelight zei

Xandra, gefeliciteerd namens ons allemaal! Helemaal gaaf en wat een prachtig kindje.

groetjes,
Scrapdelight

Angélique zei

Gefeliciteerd met jullie kanjer!!

Thea zei

Wat een schatje GEFELICITEERD ....:):), geniet ervan ...

Gr Thea

Jinka zei

Hoi David, een "beetje" laat, maar ze zeggen hier op de wereld beter laat dan nooit! Dus, welkom knappe bink! Ook gefeliciteerd aan je trotse papa en mama! Mijn blogspot was ook een beetje in de slob geraakt, maar ik zit inmiddels in een ander huis, met een andere baan en een andere achternaam, tja dan vergeet je wel eens te bloggen hè? Doe je ook de groetjes aan je mama?

Veel liefs Linda