CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 12 januari 2012

Sending warm thoughts

Hallo iedereen!

Allereerst voor jullie allemaal de beste wensen voor 2012. Dat dit maar weer een mooi, gezond en vooral creatief jaar mag worden!

Ook deze keer heb ik een kaartje gemaakt voor CCWS. Een leuke sketch waar ik wel wat mee kon (kaartje zat binnen no-time in elkaar!) én er wordt een heeeeel leuke prijs weggegeven door MFT (ja die, die van de veel te leuke stansen en stempeltjes...). Dus kan ik natuurlijk niet anders dan meedoen aan deze challenge! Daarbij, ik moet wel ook, want mijn voorraad kaarten is behoorlijk geplunderd door mijn moeder, dus ik moet even flink aan de kaart hahaha!


Dit kaartje is voor deze challenge. Natuurlijk met een hoop stansen én een stempel van MFT erop! Het papier is de wintercollectie van P&P, wat een leuk papier zeg! Ik vind het een kruising tussen Maja en Magnolia, helemaal goed dus! Verder zit er niet zoveel poespas op deze kaart, was niet nodig vond ik zelf hihi!

Voor iedereen een fijne dag, en tot schrijfs!

Groetjes,

4 opmerkingen:

Blinnie zei

Erg leuk Xandra, vooral met die ijssterren en dat randje ijspegels: dat is leuk zeg! Knap, dat zo'n kaartje bij jou in no-time in elkaar zit, dat lukt mij nou nooit haha!
Groetjes, Belinda

Lida zei

Wat een mooie winter
kaartje heb je gemaakt!!!

groetjes Lida

decreatievetafel zei

Wat een superleuk kaartje!
groetjes Liesbeth

Zw@@n zei

Hoi Xandra, wat een lief kaartje heb je gemaakt. Bedankt voor je deelname bij Christmas Challenges {with sketches). Liefs, Wilma