CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 18 december 2016

Speciaal project: lamp met kap

Goedenavond allemaal!
wat is het lang geleden dat ik hier wat plaatste. Maar ja, nu ik voornamelijk met de spulletjes van Stampin' Up werk en workshops hiermee geef, blijven de andere dingen wat liggen.

Voor vandaag twee foto's van een speciaal project. 
De familie van mijn man is altijd zeer actief geweest én nog steeds actief in de muziek.
Opa van der End zette bijvoorbeeld de muziekvereniging in Maassluis op en heeft hier veel andere dingen voor gedaan. Nu zijn de oom en tante van mijn man nog steeds actief daar. Met lesgeven, beheer van het gebouw, organiseren van allerlei activiteiten. Daan kreeg hier zelfs een lintje voor een aantal jaren geleden!

Oma van der End heeft de eerste trompet van Opa altijd opgehangen gehad in haar huiskamer, met de belofte dat de trompet ooit een keer zou verhuizen naar Daan en Carla. 
Maar oma verhuisde, en de trompet paste toen eigenlijk niet meer zo goed in het interieur, en dus belandde hij in een bijkamertje. 
Robert had toen wel een ander idee voor de trompet ;-) en maakte er gewoon een lamp van! De houten voet werd gedraaid uit een oude tafel, door de vader van Robert. 
We bestelden in Barendrecht een "kale" lampenkap, en bekleedden deze met (jawel!) stof van Tim Holtz. De randjes plakten we vast met.... good old Tacky Glue! (Waar zouden we zijn zonder tacky? Haha! Lang leve mijn scrap-verleden)

Trompet duidelijk zichtbaar....
...en de stof op de lampenkap duidelijker zichtbaar. 

Het bekleden van de lampenkap ging verbazingwekkend goed! Had verwacht dat het een groter "gevecht" zou zijn. De exercitie om het stroomdraad door de trompet heen te krijgen was een stuk groter..... scherpe bochten en stug draad zijn geen fijne combi!

Aan de trompet zelf is overigens niks gebeurd wat on-omkeerbaar is. Als je het stroomdraad eruit trekt, en het mondstuk er weer op plaatst, is hij nog gewoon te bespelen!

Daan en Carla waren blij verrast met de lamp. Ik denk dat hij vast een mooie plaats krijgt. 


Geen opmerkingen: